статтi
Батьківський клуб Центру для дітей та сімей
Сучасні батьки намагаються якомога краще виховати своїх дітей, бажаючи бачити їх достатньо розвиненими та пристосованими до великого світу.  Цікавляться різною інформацією, виховними методиками, ходять на курси, тренінги. Пам’ятаючи своє дитинство, і якісь потреби, які були можливо нездійснені їхніми батьками; намагаються додати те, що було недодане.

Світ змінюється і діти швидко реагують на нові віяння, ставлять різні питання, у яких не завжди легко зразу зорієнтуватися стимулюючи дорослих до взаємодії на новому рівні.

Регулярно відвідуючи наші заняття, ви зможете:
  • адекватно і вчасно реагувати на потреби дітей, мати достатній ресурс для успішної взаємодії!
  • мати місце і час у дорослому колі під керівництвом спеціаліста ділитися своїми переживаннями, отримувати відповіді на цікаві для вас за питання, отримувати та надавати підтримку!
  • краще орієнтуватися в мінливому світі, бути в курсі новин, пов’язаних з новими методиками в галузі виховання!
  • навіть один дорослий, який займається саморозвитком, позитивно впливає на всю сім’ю, покращуючи якість комунікацій та емоційний фон у всій сім’ї!
Чекаємо вас у нашому батьківському клубі:

Четвер: з 16:00 до 17:30
Субота: з 12:00 до 13:30

З питань пов'язаних з роботою клубу звертатися за телефоном: 050-717-05-78, Вікторія