статтi
Безкоштовне навчання на ювеліра в Одесі
Академія ювелірного мистецтва в Одесі оголосила набір серед молоді у віці 18-23 роки на навчальну групу для освоєння професій ювелір-модельєр і ювелір-закріпник.

Для учнів навчання безкоштовне!

Термін навчання: 15 місяців. П'ять занять на тиждень з 9:00 до 13:00: одне теоретичне (на вулиці Інглезі) і чотири практичних (на вулиці Богдана Хмельницького).

Основна мета навчання - освоєння учнями основ ювелірної справи, принципів ювелірного мистецтва, технологій та методів декоративної обробки матеріалів, навичок моделювання ювелірних виробів, як для ручного художнього виготовлення, так і для впровадження в промислове ювелірне виробництво. Методика навчання передбачає індивідуальний підхід до кожного учня, тому формується невелика група.

Навчаючись за цією безкоштовною програмою абітурієнт отримує:
- професійну освіту;
- державний Диплом Ювеліра;
- відстрочку від армії;
- створене робоче місце для отримання досвіду.
Навчання учнів оплачує велика ювелірна фірма, в якій після отримання освіти абітурієнт буде працювати протягом 2 років.

Навчальна база Академії оснащена найсучаснішим технологічним обладнанням, інструментами та допоміжними матеріалами. В Академії викладають майстри-ювеліри найвищої кваліфікації. При Академії працюють Курси підвищення кваліфікації за різними напрямами ювелірної справи. Академія є дійсним членом Асоціації ювелірів України.

Щоб подати заявку на навчання, необхідно заповнити коротку гугл-форму
 за посиланням тут.
І ми зв'яжемося з Вами.

Інформація розміщена в рамках проекту "Тривалий економічний підйом для миру", що реалізуються Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC при підтримці Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine і Caritas Österreich.