статтi
Благодійна Україна 2018
Запрошуємо доброчинців, меценатів, волонтерів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти номінуватися або номінувати своїх колег на участь в регіональному конкурсі «Благодійна Одещина – 2018» та Національному конкурсі «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2018 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Організатори Конкурсу, Асоціація благодійників України та Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ», спільно з регіональним партнером прагнуть через проведення цього конкурсу вшанувати кращих в країні та окремо в Одеській області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик.

Цього року Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відбудеться на церемонії нагородження «Благодійна Одещина - 2018» в Одесі та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2018» у Києві.
Церемонії нагородження пройдуть навесні 2019 року.

Положення про Національний конкурс «Благодійна Україна»
Форма конкурсної заявки
Витяг з Положення про конкурс: конкурсні номінації