статтi
Історія успіху Ольги «Прикрашаючи світ навколо»
Народження дитини – радість для молодої сім’ї, але й додаткові витрати. Коли в родині Ольги народилась донька, складне матеріальне становище не дозволило сповна насолоджуватись материнством у декретній відпустці, і Ольга була змушена йти на роботу на неповний день.

Кожна мати хоче найкращого для своїх діток, Ольга - не виключення: «Коли доньці виповнився 1 рік, я хотіла зробити свято особливим, щоб переглядаючи фото в дорослому віці вона відчула свято знову. Довго думала та вирішила зробити фотозону». Яким же будо здивування Ольги, коли агенції святкових подій не змогли запропонувати їй послугу. Не довго думаючи, Ольга вирішила зробити фото-зону сама. Гарні відгуки та радісні гості, а ще більше  посмішка доньки, надихнули Ольгу на створення такої послуги та маленької бізнес-справи. Спочатку це була одна фотозона, потім варіантів стало значно більше.

Йшов час, про Ольгу дізнавались нові клієнти, які хотіли нові варіанти фото-зони, та без обладнання Ользі було важко виконувати замовлення: «Мені доводилось самій надувати кульки – це складно. Клієнтам не дуже подобалося, що роботу я демонструю «на пальцях», а не в ноутбуці. Це знижувало престиж». Також багато грошей доводилось витрачати на дизайнерів. На жаль, коштів у сім’ї не вистачало, щоб купити потрібне обладнання. Ольга мріяла, що колись обов’язково назбирає грошей, адже вона вже полюбила свою справу, на яку її надихнула власна донька.

Гортаючи сторінку Фейсбуку, Ольга натрапила на оголошення про грантову програму: «Не вагаючись, я вирішила спробувати! Як же було радісно не тільки отримати корисні знання, познайомитись з новими партнерами для бізнесу…а й отримати грантову допомогу у вигляді потрібного обладнання! Я не можу натішитись та дуже вам вдячна!»

Завдяки обладнанню Ольга реорганізувала та прискорила процес створення фотозон, вона може створювати власний дизайн на ноутбуці і не витрачати грошей на дизайнера, а апарат для надування кульок прискорив процес та зробив його легшим. Ольга змогла підняти вартість своїх послуг та за минулий місяць отримала +30% приросту прибутку.

«Тепер у мене є мрія, – каже Ольга, – я впевнено крокую до створення своєї власної студії декору».

А ми радіємо разом з Ольгою та бажаємо реалізації мрії! Ольга отримала допомогу у вигляді обладнання в рамках проекта «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» Міжнародної організації з міграції (МОМ), що реалізується в Одеському регіоні Благодійним фондом «Карітас Одеса УГКЦ» за фінансування Уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW.