статтi
Оголошується тендер
№    Опис  \ виконання
1. Загальна інформація:  Реалізація проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України»
2. Замовник та платник: Благодійний фонд "Карітас Одеса УГКЦ",
ПАТ "Кредобанк" м.Одеса, МФО 325365, р/р 2600202834519
ЄДРПОУ 33722076, 65091, Україна, м.Одеса
вул. Південна, 40/1, +38 (048) 712 38 60
Директор: Василь Колодчин
3. Перелік предмету закупівлі: Навчальни послуги – Тренінг з ненасильницького спілкування для 30 вчителів початкових класів та психологів шкіл м. Одеси (1 група). Тривалість навчання – 4 модулі.
Технічнична (огранізаційна) специфікація курсу:
  • попереднє розроблене викладачем тестування для учасників навчання задля внутрішньої оцінки знань на момент початку навчання;
  • попередньо розроблений викладачем роздатковий матеріал для учасників навчання;
  • підготовка та забезпечення необхідних матеріалів для проведення інтерактивних вправ під час навчання;
  • проведення випускного тесту отриманих знань;
  • розробка форми для моніторингу використання отриманих знань через 2 місяці після закінчення навчання;
  • формування загального підсумкового звіту про проведення навчання.
4. Умови та спосіб оплати:
  • на підставі укладеного договору (щомісячно відповідно до узгодженого графіку оплат);
  • післяплата, по безготівковому перерахунку в гривнях на підставі рахунка, акту виконаних робіт, звіту про відвідування
5. Термін та місце надання послуги: З 14.08.2018 року до 30.11.2018 року (розклад і час проведення занять: один раз на місяць за погодженням з групою) у м. Одесі у приміщенні забезпеченому Замовником.
6. Порядок подання цінової  пропозиції: Для юридичної особи:
  • письмова пропозиция Виконавця у форматі pdf або його сканкопія без можливості втручання або коригування файлу, Додаток №1 – заповнюється Виконавцем;
  • програма курсу для кожного модуля;
  • свідоцтво про державну реєстрацію;
  • копія документу про статус платника податків;
  • діюча ліцензія на освітню діяльність або КВЕД на надання навчальних послуг;
  • документи або інші презентаційні матеріали, які на розсуд Виконавця мають вагомість для подання цієї пропозиції.
Для фізичної особи:
  • письмова пропозиция Виконавця у форматі pdf або його сканкопія без можливості втручання або коригування файлу, Додаток №1 – заповнюється Виконавцем;
  • програма курсу для кожного модуля;
  • резюме, підтверджуюче досвід проведення тренінгів;
  • сертифікати або дипломи які засвідчують володіння тренером методикою проведення тренінгів з ненасильницького спілкування;
  • документи або інші презентаційні матеріали, які на розсуд Виконавця мають вагомість для подання цієї пропозиції.
7. Умови участі – вимоги до виконавця: Виконавець, зацікавлений у наданні послуг повинен:
Для юридичної особи:
  • бути суб’єктом підприємницької діяльності;
  • мати дійсну ліцензію на освітню діяльність або КВЕД на надання навчальних послуг;
  • мати розроблені навчальні програми та супроводжуючі матеріали для проведення тренінгів з ненасильницького спілкування;
  • обізнаність із сучасними міжнародними гуманітарними підходами у проведенні тренінгів та інтерактивних занять;
  • толерантність та повага до різних релігій та культур.
Для фізичної особи:
  • мати практичний досвід проведення тренінгів з ненасильницького спілкування не менше 3 років;
  • мати розроблені навчальні програми та супроводжуючі матеріали для проведення занять з ненасильницького спілкування;
  • толерантність та повага до різних релігій та культур.
8. Місце та термін надання  цінових пропозицій: Тендерні пропозиції приймаються до 10.08.2018р. о 16.00 на адресу м. Одеса, пров. Лермонтовський, 13, офіс БФ «Карітас Одеса УГКЦ» (контактна особа Кіра Менакер) чи на електронну адресу: caritasodessa@ukr.net.
Пропозиції, надіслані після вказаного терміну, вважатимуться недійсними і розглядатися не будуть.
9. Критерії вибору виконавця:
  • відповідність послуг заявленим у запрошенні;
  • найменша оцінена вартість пропозиції;
  • повнота та якість поданої заявки (наявність всіх зазначених документів у поданій пропозиції);
  • підтверджений досвід у сфері постачання заявлених послуг;
  • наявність контактів для отримання рекомендацій.
10. Визначення найкращої пропозиції: Оцінювання пропозицій буде проводитись відповідно цілей та завдань проекту. Остаточне рішення щодо найкращої пропозиції приймає Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ» відповідно до внутрішніх діючих закупівельних процедур та політик.
11.  Додаткова інформація: Подавач пропозиції несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації. Подавач пропозиції безумовно погоджується з усіма умовами закупівлі і бере на себе обов’язок їх належно виконувати. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов пропозиції, та/або питань, не врегульованих умовами запиту на цінову пропозицію, остаточне рішення приймається Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ».