статтi
Щорічна всеукраїнська благодійна акція «Різдвяна свічка»
З настанням Різдвяного посту Карітас проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Різдвяна свічка», що об’єднує людей по всій країні з метою допомоги потребуючим діткам. Свічки, декоровані руками підопічних Карітасу – людьми з особливими потребами ¬– принесуть благословенне світло Різдва до осель чуйних та милосердних людей. Всі бажаючі можуть придбати свічку і подарувати тепло іншим, адже виручені кошти йдуть на потреби родин, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Завдяки зібраним коштам буде надана допомога потребуючим дітям, організовані літні табори, діти зможуть мандрувати Україною, розвивати свої здібності у творчих гуртках, у їхнє непросте життя також прийде свято. Кожен, хто у Різдвяну ніч запалить цю свічку, принесе вогник надії та добра у свою родину, а також зігріє серця дітей, які потребують нашої підтримки. І світло це  особливе, не лише тому, що несе у собі живодайну силу Віфлеємського вогню, а ще й тому, що в нього вкладають своє тепло та любов  діти з особливими потребами.

Придбати свічку в Одесі можна в офісі БФ «Карітас Одеса УГКЦ» за адресою:
вул. Південна, 40. Телефон: 712 38 60.

Ціна: 25 грн.

Реквізити:
Отримувач: Благодійний фонд "Карітас Одеса УГКЦ"
ЄДРПОУ 33722076    МФО 325365    АТ "Кредобанк"
Р/рах UA 05 3253650000002600202834519
Призначення платежу: Благодійна пожертва на статутну діяльність від ПІБ