Працевлаштування
Грантові програми
Актуальні Архіви

Портал працевлаштування caritas.odessa.ua діє
в межах проекту «Тривалий економічний підйом для миру» Благодійного фонду "Карітас Одеса УГКЦ".

Проект «Тривалий економічний підйом для миру» («ТЕПМ») спрямований допомогти переселенцям і місцевому населенню Одеси, Білгорода-Дністровського та Ізмаїлу знайти роботу або розпочати чи розширити власний бізнес.

Послуги, які надає проект:
  • індивідуальні консультації з працевлаштування;
  • допомога у складанні професійного резюме;
  • проходження тесту на профорієнтацію;
  • проведення 7-ми бізнес-інкубаторів - програм бізнес-навчання для потенційних підприємців, які бажають вікрити власний бізнес;
  • проведення 7-ми програм-акселерації - програм бізнес-навчання для існуючих підприємців, які вже мають власний бізнес і бажають його розширити;
  • надання індивідуальних фінансових грантів у розмірі до 30000 гривень на відкриття та до 80000 гривень на розвиток бізнесу. Гранти надаються на конкурсній основі після успішного проходження програм інкубації чи акселерації відповідно. Загальна сума фінансування підприємницької діяльності передбачена проектом «ТЕПМ» у розмірі 3,89 млн.гривень.
  • національний обмін бізнес-візитами підприємців-переможців з інкубаційних програм з подібними успішними бізнесами в Україні;
  • діючі на постійній основі послуги кейс-менеджменту для безробітних шукачів роботи, та послуги рекрутінгу для роботодавців.
Усі послуги надаються безкоштовно!

Загальною метою проекту є надання рівноправного доступу до можливостей працевлаштування для шукачів роботи та збільшення можливостей для підприємницької компетентності потенційних та існуючих підприємців для отримання стабільних джерел доходів та процвітання Одеського регіону.

Цільова група проекту:
  • внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які шукають роботу;
  • внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які бажають розпочати власний бізнес;
  • внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які вже мають власний бізнес та бажають його розширити;
  • роботодавці Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які шукають нових співробітників.

Проект "Тривалий Економічий Підйом для Миру" діє завдяки фінансовій підтримці Austrian Development Agency​, реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC. Партнери проекту Caritas Ukraine​, та Caritas Österreich​.