отримати допомогу
У рамках стратегії світового Карітасу по боротьбі з бідністю та соціальним виключенням, вже понад 10 років Карітас України спрямовує значні зусилля на соціальний захист молоді, дітей і сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. За цей час ми переконались: молоді люди мають величезний внутрішній ресурс, щоб долати труднощі та кризи, і найважливіше, що їм для цього потрібно – це розуміння, підтримка та простір бути собою. У рамках стратегії світового Карітасу по боротьбі з бідністю та соціальним виключенням, вже понад 10 років Карітас України спрямовує значні зусилля на соціальний захист молоді, дітей і сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. За цей час ми переконались: молоді люди мають величезний внутрішній ресурс, щоб долати труднощі та кризи, і найважливіше, що їм для цього потрібно – це розуміння, підтримка та простір бути собою. У рамках стратегії світового Карітасу по боротьбі з бідністю та соціальним виключенням, вже понад 10 років Карітас України спрямовує значні зусилля на соціальний захист молоді, дітей і сімей, що перебувають у складних.

Зі співробітниками проекта можно зв’язатися за тел: +38 (098) -000 - 00 - 00
напрямки дії проекту