отримати допомогу

Назва проекту: Соціальна ініціатива УГКЦ "Хтось не зробить" в м. Одесі

Мета проекту: Метою проекту є підвищення свідомості та впевненості серед молоді у віці 18-35 років щодо можливостей та відповідальності за зміни у вільному та демократичному суспільстві; зміцнюючи, споряджаючи та активуючи їх до участі громадянському суспільстві та побудови демократії через об`єднання та засвідчення їх бачення та вирішення проблем через місцеву співпрацю.  .

Напрямок діяльності: Робота із молоддю

Цільова група проекту: молодь з Одеси  та області  віком 18-35 років

Донори та партнериRenovabis, Фонд ім. митрополита Андрея Шептицького, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ.

Тривалість проекту: травень 2017 - березень 2018

Діяльність проекту:

· Напрямок "Якісна освіта" проводить заходи переважно для студентів та молодих спеціалістів, нещодавно закінчивших вищі навчальні заклади та коледжі.

· Напрямок "Щаслива родина" працює із молодими сім'ями, а також тими, хто планує одружитися. Для пар проводять щомісячні заняття, що охоплюють всі сфери життя сім'ї, починаючи від ведення бюджету і закінчуючи розподілом обов'язків серед хатніх справ.

· Напрямок "Екологія" зосереджений на активізації молоді у сфері захисту прав тварин та збереженні довкілля. Проводяться тренінги для активістів та волонтерів, майстер-класи з сортування сміття, майстер-класи по використанню вторинної сировини тощо.

напрямки дії проекту
Грудень 2018