отримати допомогу

Назва проекту: Миробудівничий проект “Я живу в Одесі”

Мета проекту: Метою проекту є зменшення рівня напруги між внутрішньо-переміщеними особами та місцевим населенням. Для досягнення цієї мети проект поставив перед собою два завдання:  знизити рівень стигматизації зі сторони представників державних та недержавних організацій по відношенню до ВПО та підвищити кількість і якість соціальних зв'язків між ВПО та місцевим населенням.

Напрямок діяльності: Відповідь на гуманітарну кризу. Допомога в кризових ситуаціях.

Цільова група проекту: внутрішньо-переміщені особи, місцеві жителі міста Одеси.

ДонориCRS (Catholic Relief Services)

Тривалість проекту: липень 2016 - вересень 2017

Діяльність проекту:

·      організація спільних заходів для внутрішньо-переміщених осіб та одеситів (Жива біліотека, Форум-театр, кінопокази, суботники, виступи публічних осіб)

·     робота із спеціалістами громадських організацій та державних структур, які обслуговують внутрішньо-переміщених осіб

·     робота із журналістами задля зменшення стигматизації внутрішньо-переміщених осіб у ЗМІ

·     надання психологічної допомоги внутрішньо-переміщеним особам та одеситам з питань процесу інтеграції

·     налагодження соціальних зв’язків між внутрішньо-переміщеними особами та одеситами

Вересень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
події ×
22 Вересня
У цей день немає подій
всi новини
команда

партнери

Міжнародна організація CRS була заснована в 1943 році католицькими єпископами Сполучених Штатів Америки, щоб допомагати жертвам світової війни в Європі. З тих пір вони допомогли понад 120 мільйонам людей у більш ніж 100 країнах на п'яти континентах. CRS надає допомогу бідним та знедоленим людям за кордоном, працюючи в дусі католицького соціального вчення аби просувати ідеї священності  та гідності людського життя.