Підтримка біженців / Refugee support
отримати допомогу
Цей проект спрямований на поліпшення самозабезпеченості, засобів до існування і мирне співіснування біженців, які в даний час проживають в Україні через розвиток навичок і компетенцій, необхідних для працевлаштування, підприємництва, соціальної та міжкультурної інтеграції.

Основні напрями проекту:

• Організація курсів української мови базового та середнього рівня в Одесі
  • Організація чи забезпечення доступу до курсів комп ютерної грамотності в Одесі (базовий і середній рівень)
  • Забезпечення тренінгів з життєвих навичок, з професійної перепідготовки та тренінгів з бізнес-навичок
  • Надання індивідуальних консультацій з пошуку роботи
  • Надання грантів для підприємницької діяльності та професійного навчання
  • Менторська підтримка
Проект реалізовується БФ "Карітас Одеса УГКЦ" та Карітасом України при підтримці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR). Проект спрямований на поліпшення самозабезпеченості, життєзабезпечення та мирне співіснування біженців, які в даний час проживають на території України. Географією реалізації були визначені Закарпаття та міста Київ, Одеса, Харків, триватиме проект до кінця 2018 року

__________________________________________________________________

This project is aimed at improving self-sufficiency, livelihoods and peaceful coexistence of refugees who currently live in Ukraine through the development of skills and competences needed for employment, entrepreneurship, social and intercultural integration.

Main directions of the project:

• Organization of courses of the Ukrainian language of basic and secondary level in Odessa
  • Organization or provision of access to computer literacy courses in Odessa (basic and intermediate level)
  • Provide life-skills training, vocational retraining and business skills training
  • Providing individual job search advice
  • Providing grants for entrepreneurship and vocational training
  • Mentor support

The project is being implemented by the CF Caritas Odessa UGCC and Caritas Ukraine with the support of the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR). The project is aimed at improving self-sufficiency, life support and peaceful coexistence of refugees who currently reside in Ukraine.
095 295 77 30 Напрямок самозайнятості
093 503 56 04; 063 641 90 37 Напрямок працевлаштування