отримати допомогу

Проект «Тривалий економічний підйом для миру» («ТЕПМ») спрямований допомогти переселенцям і місцевому населенню Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу знайти роботу або розпочати чи розширити власний бізнес.

Послуги, які надає проект:

• індивідуальні консультації з працевлаштування;
  • допомога у складанні професійного резюме;
  • проходження тесту на профорієнтацію;
    допомога у підборі освітніх курсів, семінарів, тренінгів за фахом шукача роботи;
  • проведення 7-ми бізнес-інкубаторів - програм бізнес-навчання для потенційних підприємців, які бажають вікрити власний бізнес;
  • проведення 7-ми програм-акселерації - програм бізнес-навчання для існуючих підприємців, які вже мають власний бізнес і бажають його розширити;
  • надання індивідуальних фінансових грантів у розмірі до 30000 гривень на відкриття та до 80000 гривень на розвиток бізнесу. Гранти надаються на конкурсній основі після успішного проходження програм інкубації чи акселерації відповідно. Загальна сума фінансування підприємницької діяльності передбачена проектом «ТЕПМ» у розмірі 3,89 млн.гривень.
  • національний обмін бізнес-візитами підприємців-переможців з інкубаційних програм з подібними успішними бізнесами в Україні;
  • діючи на постійній основі послуги кейс-менеджменту для безробітних шукачів роботи, та послуги рекрутінгу для роботодавців.

Загальною метою проекту є надання рівноправного доступу до можливостей працевлаштування для шукачів роботи та збільшення можливостей для підприємницької компетентності потенційних та існуючих підприємців для отримання стабільних джерел доходів та процвітання Одеського регіону.

Цільова група проекту:

• внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які шукають роботу;
  • внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які бажають розпочати власний бізнес;
  • внутрішньо-переміщені особи та місцеві жителі Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які вже мають власний бізнес та бажають його розширити;
  • роботодавці Одеси, Білгород-Дністровського та Ізмаїлу, які шукають нових співробітників.

Період дії проекту: 01.12.2016р.-31.11.2019р.

Фокусування програм інкубації та акселерації відбувається в чотирьох основних секторах бізнесу: IT/торгівля через інтернет, соціальні підприємства, туризм та сільське господарство. Кожна сесія інкубації та акселерації включає в себе навчальні програми, де в рамках семінарів будуть розглянуті таки теми, як:

• аналіз та планування;
  • бухгалтерський облік;
  • правові аспекти;
  • маркетинг;
  • управління персоналом;
  • та ін.

Кожна навчальна сесія триває  від 5 до 7 тижнів.

Телефони співробітників проекта: 095-295-33-30, 095-295-33-31, 095-295-33-32
Сторінка проекта на фейсбук: fb.com/tepmcaritas

напрямки дії проекту
команда