отримати допомогу

Проект «Профілактика ВІЛ/СНІДу та підтримка в пострадянських країнах»

Мета проекту:

-   профілактика поширення ВІЛ/СНІДу шляхом підвищення обізнаності та інформованості молодих людей і покращення доступу до діагностики та консультацій в Одеській області,

-   поліпшення якості життя дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ/СНІДу, клієнтів Центру дитячого розвитку для ЛЖВ, шляхом надання медико-соціальної, психологічної, педагогічної та матеріальної допомоги

-   лобіювання проблем, пов’язаних з ВІЛ/СНІДом, адвокація інтересів ВІЛ_інфікованих людей.

Період реалізації: 01.07.2016 - 30.07.2019

Проект реалізується за підтримки Австрійського агенства розвитку та Карітасу Австрії в Одеській області (Україна), Вірменії (район Ширак) та Грузії.

Партнери проекту:   Карітас Вірменіі BNGO, Центр інформування и консультування  з питань репродуктивного здоров`я – Танадгома (Грузія).

Адреса та контактні телефони: м.Одеса, вул. Південна,40,

Графік роботи: понеділок – субота з 10-00 до 18-00

Телефони співробітників проекту: 048-712-38-60, 050-477-30-20

напрямки дії проекту
Жовтень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
події ×
18 Жовтня
У цей день немає подій
всi новини
команда

партнери
Австрійське агентство розвитку (АДА). Борьба з бідністю, забезпеченням миру та збереження навколишнього середовища: це три основні проблеми Австрійського агентства розвитку (АДА), оперативного підрозділу Австрійського співробітництва в цілях розвитку. АДА щорічно фінансує близько 650 проектів та програм, загальна сума яких складає 500 млн. євро для поліпшення умов життя в розвинених країнах

МБФ “Карітас Австрія” є партнером “Карітасу Одеса” протягом багатьох років та фінансує значну частину наших програм. На початку ХХ століття Карітас Австрія розпочав свою місію, щоб допомогти тим, хто найбільше потребує допомоги. Ініціативи включають допомогу у ліквідації наслідків стихійних лих, кампанії з інформування про ВІЛ і СНІД, будинки для людей з обмеженими можливостями, притулки для бездомних та одиноких матерів, центри консультування та підтримки для людей, які борються з наркоманією, та професійні проекти для безробітних.

1.     «Карітас Вірменії» - благодійна соціальна організація, яку заснувала і очолює Вірменська Католицька Церква, входить в Caritas Internationalis

1.     Танадгома - інформаційний медико-психологічний центр в Тбілісі.