отримати допомогу

Проект «Підтримка діяльності мережі консультативних центрів для людей, що потерпіли від торгівлі людьми»

Мета проекту: Сприяти соціальній та професійній інтеграції жертв торгівлі людей та запобігання торгівлі людьми шляхом надання послуг з консультування для потенційних жертв, особливо трудових мігрантів, дітей та груп ризику

Напрямки проекту:

1) Забезпечення багатопланової допомоги постраждалим і сприяння їх реінтеграції в суспільство та виявлення жертв торгівлі людьми у співпраці з іншими спеціалізованими державними структурами.

2) Створення мережі для обміну інформацією та найкращим досвідом з національними та міжнародними організаціями.

3) Діяльність мобільной групи для ідентифікації і праці з потерпілими та для превентивної діяльності у віддалених районах області.

4) Підвищення рівня свідомості груп ризику (мігрантів, молоді, ВПО, сільського населення, безробітних) та фахівців про сучасні форми торгівлі людьми.

Цільова група проекту (бенефіціари)

1. Прямі користувачі проекту:

- Потерпілі від торгівлі людьми та трудової експлуатації;

- Потенційні жертви або представники груп ризику: трудові мігранти, ВПО, діти вулиці, підлітки, напівсироти, неповнолітні, випускники шкіл, інтернатів, ПТЗ, безробітна молодь, сільське населення, соціально-незахищені сім’ї.

2. Непрямі бенефіціари:

- Члени родин потерпілих від торгівлі людьми та трудової експлуатації,

- Соціальні працівники, держслужбовці, вихователі, вчителі, священики, клерики, медичні працівники, поліцейські, прикордонники та інші,

- Волонтери

- Місцеві громади та загальне населення.

Тривалість проекту: 3 роки (травень 2016 - квітень 2019)

Проект входить в «Мережу консультативних центрів для людей, що потерпіли від торгівлі людьми » МБФ Карiтасу України та діє на території України, а саме у п’яти областях: Київській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській, Харківській.

Телефон консультативного центру: 068-336-33-28
напрямки дії проекту
команда

партнери

Заснована в 1946 році, Secours Catholique - Caritas France є службою Католицької Церкви та членом конфедераціїCaritas Internationalis. Він об'єднує мережу з 62 тисяч добровольців, "які надають допомогу як пряму, так і опосередковану, моральну або матеріальну допомогу там, де це потрібно, за винятком будь-якої відмінноcті національної чи конфесійної релігійної ідентичності, незалежно від філософських або релігійних поглядів бенефіціарів" "(Витяг із Статуту, стаття1).

Карітас Іспанія є офіційною конфедерацією соціальних та благодійних організацій, що здійснюють діяльність Католицької Церкви в Іспанії.

В даний час він працює через 70 єпархіальних відділень та більше 6000 парафіян Карітас. Його штат складається з понад 4300 чоловік разом із 65 000 волонтерів на національному рівні.

Через свої інституційні кампанії він пропонує прийняти простіший і більш економний спосіб життя, більш справедливий і більш братський спосіб відношення до товарів, людей та світу. Девіз Caritas Іспанії в 2013 році був "Жити просто, щоб інші могли просто жити".