отримати допомогу
Назва проекту: всеукраїнська програма «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі в житті громад на місцевому рівні».

Мета проекту: Програма покликана відчутно підвищити рівень активності парафій УГКЦ у царині соціального служіння. Це буде відбуватися через безпосереднє навчання в парафіях, навчальні модулі для тренерів та модульну навчальну програму для представників парафій.

Донори проекту: Реалізація програми відбувається за фінансової підтримки благодійних фондів зі світовим ім’ям – це Renovabis та Catholic Relief Services.

Діяльність проекту: Проект реалізовує Карітас України у співпраці з усіма єпархіальними Карітасами та синкелами у справах соціального служіння єпархій, за підтримки Відділу соціального служіння Патріаршої курії УГКЦ. Партнером в реалізації цієї програми є також Львівська освітня фундація.

Тривалість проекту: грудень 2017 – грудень 2020.

Серпень 2018
ПнВтСрЧтПтСбНд
події ×
16 Серпня
У цей день немає подій
всi новини

партнери

Міжнародна організація CRS була заснована в 1943 році католицькими єпископами Сполучених Штатів Америки, щоб допомагати жертвам світової війни в Європі. З тих пір вони допомогли понад 120 мільйонам людей у більш ніж 100 країнах на п'яти континентах. CRS надає допомогу бідним та знедоленим людям за кордоном, працюючи в дусі католицького соціального вчення аби просувати ідеї священності  та гідності людського життя.