отримати допомогу

Проект «Відновлення засобів до існування в містах для населення, що постраждало внаслідок конфлікту на сході України»  (м. Одеса, Одеська область)

Основний напрямок роботи проекту – допомога домогосподарствам внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Одесі та Одеській області, підтримка їхніх ініціатив щодо власного розвитку, пошуку роботи, створення власного бізнесу й стимулювання створення робочих місць із метою забезпечення їх джерелами доходу та зниження залежності від гуманітарної допомоги й державних соціальних виплат, інтеграції в місцеві громади.

Загальною метою проекту є створення умов для відновлення основних джерел існування ВПО та постраждалого від конфлікту населення, що мешкає в Одесі та Одеській області. Виявлення та підтримка населення, що хоче розвиватися, опанувати нову професію для успішного працевлаштування, відновити чи створити власну справу, працевлаштуватися за попереднім досвідом.

Цільова група проекту: внутрішньо переміщені особи та постраждале від конфлікту місцеве населення працездатного віку (18-60 років), які бажають навчатися, працевлаштуватися та відновити чи розвинути власну справу, створити резюме, отримати консультацію з працевлаштування.

Період дії проекту: 01 липня – 30 вересня 2017 року

Внаслідок конфлікту та погіршення економічного стану в Україні ВПО та місцеве населення, постраждале від конфлікту, з 2015 року стикаються із серйозними фінансовими проблемами. Для майже половини вразливих верств населення основним джерелом доходу в 2016 році була пенсія та соціальні виплати, а 60% сімей взагалі не мали ніякого додаткового джерела доходу.

Стратегія виживання в цих складних умовах для багатьох людей – це пошук роботи, самозайнятість, відновлення чи започаткування власної справи. Та на заваді стає відсутність актуальної професії, досвіду та ресурсів для старту чи додаткової освіти.

Проект реалізується за фінансової підтримки міжнародної гуманітарної організації «Catholic Relief Services» (США)

Телефони співробітників проекта: 095-295-77-32, 095-295-77-31, 095-295-77-30
напрямки дії проекту
Грудень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
події ×
17 Грудня
У цей день немає подій
всi новини

партнери

Міжнародна організація CRS була заснована в 1943 році католицькими єпископами Сполучених Штатів Америки, щоб допомагати жертвам світової війни в Європі. З тих пір вони допомогли понад 120 мільйонам людей у більш ніж 100 країнах на п'яти континентах. CRS надає допомогу бідним та знедоленим людям за кордоном, працюючи в дусі католицького соціального вчення аби просувати ідеї священності  та гідності людського життя.