2018-10-21
Cashflow – настільна фінансова гра
А ви любите грати так само як і ми?
Тоді чекаємо вас 21 жовтня об 11:00 за адресом: вул.Пантелеймонівська, 88/1 в офісі №407 - будемо грати в Cashflow!

Cashflow – настільна фінансова гра. Розвиває навички підприємця, а також звертає увагу на можливості фінансової грамотності та свідомості. В грі є ведучий-тренер. Його завдання задавати запитання щодо втілених кроків учасників, давати зворотній зв’язок кожному учаснику та команді, щодо ефективності рішень та можливостей.

Умови гри віддзеркалюють стандартні сценарії та блоки/установки щодо грошей, можливостей, ризиків, впевненості, зваженості. В безпечному форматі гра дає можливість спробувати діяти нешаблонно, а отже отримувати кращий результат.

Як результат – фінансова грамотність дає плоди: незалежність, вміння бачити більше варіантів та рішень, навички створювати партнерства. Через безпечний простір гри учасники змінюють звичну поведінку на нові та ефективні підходи до можливостей, грошей, партнерства.

Гра триває 4 години. За одним столом знаходяться 6 учасників. Для гри потрібні лише ваша присутність та гарний настрій ;)

Для проведення гри ми запросили Дена Бортнікова - засновника агенції з саморозвитку CookEd, співзасновника школи усвідомленого підприємництва School of ME.
Ден - тренер з саморозвитку та краудфандингу, допомогає людям розкривати власний потенціал та реалізовувати свої мрії.

Для того, щоб прийняти участь в грі, потрібно зареєструватися.

Гра Cashflow проводиться в рамках проекту "Тривалий економічний підйом длямиру", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.