2019-02-05
Тренінг "Системне мислення і профорієнтація" 05.02.2019
Вже час приборкати хаос з працевлаштуванням :)

Наш світ — складна система. Ми не розуміємо багатьох речей, а тому мимохіть стаємо їхніми заручниками. Що більше зусиль докладаємо аби знайти гарну роботу, то менш досяжною видається наша мета, в той час коли повсякденні проблеми все більше накопичуються. Саме на тренінгу "Системне мислення і профорієнтація" ми будемо вчитися системно мислити та брати під контроль пошук роботи. Системне мислення впорядковує думки та вчить бачити закономірності в подіях. Це вміння дає нам змогу підготуватися і навіть впливати на ці події, а саме головне приборкати хаос своїх думок та дій.

На тренінгу ми поговоремо про:
- Типи мислення.
- Систему та системний підхід, системність.
- Ринок праці та систематизацію професій.
- Орієнтування на сучасному ринку праці.
А також практична частина тренінгу - гра-моделювання: «Особистий асессор».

Тренінг проводить Никитченко Олена - тренер з оптимізації мислення та мотивації, соціолог, кандидат філософських наук, викладач етики та філософії в Одеський національний політехнічний університет

Чекаємо на вас:
05.02.2019 о 10:00
за адресою: вул. Ген. Петрова, 22 в, ауд. 201 (Одеський міський центр зайнятості)

Захід організовано в рамках проекту ТЕПМ / Caritas Odessa UGCC, що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.