2018-11-02
Бізнес-знайомство підприємців Ізмаїлу
Запрошуємо підприємців Ізмаїлу на бізнес-знайомство та обмін досвідом

2 листопада 2018 року з 18:30 до 20:30 відбудеться спід-дейтинг (бізнес-знайомство) підприємців Ізмаїлу, яку організовує проект «Тривалий економічний підйом для миру» Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ».

Захід проводиться задля об’єднання успішних людей нашого міста, які мають на меті знайти нових партнерів та компанії для співпраці, залучити інвестиції.

На зустрічі буде можливість представити свій бізнес, обмінятися контактами, послухати короткі спічі від запрошених бізнес-тренерів, дізнатися більше про можливості проекту «ТЕПМ», який проводить безкоштовні навчальні програми для підприємців та надає грантові кошти для розвитку бізнесу в Ізмаїльському районі.

Теми виступів:
- «Фінансові програми підтримки та розвитку бізнесу», спікер Олександр Славський;
- «Продаж через інтернет, пошук покупців», спікер Наталя Пронькіна.

На зустрічі зберуться найкреативніші та найцікавіші підприємці, аби поділитися досвідом та знайти нові комунікації та шляхи розвитку свого бізнесу.

Щоб прийняти участь в заході потрібно зареєструватися за посиланням.
Більше інформації за телефоном: 095-295-33-32

Місце проведення: Ресторан "Мічурін" (Імаїл, вул. Мічуріна, 11)

Зустріч проводиться в рамках проекту "ТЕПМ", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.

Фотозвіт із спід-дейтингу: