2019-04-13
Фестиваль культур "Ми - Одеса", 13.04.2019
Одеса – це портове місто, в якому протягом століть мирно проживали десятки національностей. Архітектура, скульптура, мова, традиції та навіть саме обличчя Одеси – це калейдоскоп культур різних національностей, що разом будували наше місто.

Благодійний фонд Caritas Odessa UGCC пропонує вам ближче познайомитись з культурними досягненнями народів, представники яких живуть поряд протягом століть.
Запрошуємо вас 13 квітня на Фестиваль культур «Ми - Одеса».

У 2019 році Одеська кіностудія святкуватиме 100 років від заснування, тому цьогорічний фестиваль ми присвячуємо кінематографу. До уваги гостей заходу будуть представлені короткометражні фільми, надані культурними товариствами Греції, Німеччини, Болгарії, Польщі, Франції та, звичайно, України. Під час заходу можна буде поспілкуватись з працівниками культурних товариств нашого міста, а також відвідати фотовиставку «Одеса мультинаціональна».

Прийняти участь у фотовиставці можуть всі бажаючі. Для цього треба надати організаторам до 10 роздрукованих авторських фотографій Одеси (формат А4) або надіслати їх електрону версію (min 2000 px; jpg) на пошту akimov.office@gmail.com з темою листа «Фотовиставка / Прізвище, ім’я, по батькові / мобільний телефон».
Фотовиставка буде проводитись у форматі «фотосушка», але обмін фотографіями на самому заході не передбачений.
Більше інформації про фотовиставку за посиланням.

Переможець фотовиставки отримає приз!

Дата та години проведення заходу: 13 квітня 2019 р. 11:00 – 18:00
Місце проведення: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

Фестиваль культур "Ми - Одеса" відкритий для всіх бажаючих, участь безкоштовна. Приходьте цікаво та корисно провести час з сім'єю та друзями!
Реєструйтеся за посиланням: https://goo.gl/forms/C0en6E41Ux0eEtyp1

Захід організовано в рамках проекту  "Зміцнення соціальної згуртованості" Благодійного фонду Caritas Odessa UGCC