2019-02-27
Фiнансовий тренінг «Життєвий капітал», 27.02.2019
27 лютого 2019 року о 15-00 відбудеться тренінг-гра «Життєвий капітал», яку організовує проект «Тривалий економічний підйом для миру» Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ». Кількість місць обмежена. Реєстрація обов'язкова: https://goo.gl/forms/67e61NcASgm0Cezx2

Тренінг «Життєвий капітал» - це розробка українських авторів, які взяли за основу ідею використання інструментів малого та великого кола гри Cash Flow та адаптували її до реалій української економіки. Використання цього потужного інструмента поступово дає розуміння, яким чином в реальному житті можна досягти успіху та стати фінансово-вільною людиною, створивши свій сімейний капітал.

Тренінг проведe фінансовий аналітик найвищого рівня, розробник системи розподілу інвестиційних портфелів рівня «100 млн.+» , співзасновник ділового клубу «Партнер» Evgeniy Goroshkov. За столом не більше 7 людей. Це дозволяє тренеру індивідуально попрацювати із кожним гравцем, розбираючи всі ситуації, даючи повні пояснення.

Тривалість до 5 годин.
30 хв. - вступна частина,
3,5 години - гра-тренінг
1 година - детальний аналіз та резюме по кожному учаснику, визначення зон розвитку, відповіді на запитання.

Захід організовано в рамках проекту "Тривалий економічний підйом для миру", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.