2019-04-13
Фотовиставка "Одеса - мультинаціональна", 13.04.2019
Хочете відкрити для себе дивовижний світ неповторної Одеси?

Приходьте на фотовиставку "Одеса - мультинаціональна", яка відбудеться в рамках Фестивалю культур "Ми - Одеса", організованого Caritas Odessa UGCC

Місто, де багато що здається незвичайним, але саме це і надає йому той неповторний колорит і шарм, які нікого не залишають байдужим. Фотовиставка демонструє різні жанри. На знімках можна побачити сучасну і привабливу Одесу: її дворики, жанрові сцени, морський берег, портрети і, звичайно ж, котів :) Крім того, знімки проявляють нестандартний авторський погляд фотографа на звичайні, але не кожним примічені, речі - тіні, відображення й абстракції. Вулиці Одеси сповнені контрастів і несподіваних архітектурних сюрпризів, що і дозволяє фотографу створювати щось нове, цікаве ...

Виставка пройде в форматі фотосушки - гості зможуть проголосувати і вибрати кращі роботи фотографів, які отримають призи від Caritas Odessa UGCC.

Дата та місце фотовиставки: 13.04.2019 з 11:00 до 18:00, Французький бульвар, 33, Одеська кіностудія.

Запрошуємо професійних фотографів і любителів фотографії надсилати свої роботи для фотовиставки "Одеса - мультинаціональна" і передати одеситам і гостям міста свою любов і творче сприйняття одеського життя.

Щоб взяти участь у фотовиставці необхідно надати організаторам до 10 роздрукованих авторських фотографій Одеси (формат А4) або надіслати їх електрону версію (min 2000px; jpg) на пошту akimov.office@gmail.com з темою листа «Фотовиставка / Прізвище, ім'я , по батькові / мобільний телефон».

Захід організовано в рамках проекту  "Зміцнення соціальної згуртованості" Благодійного фонду Caritas Odessa UGCC