2018-08-01
Грант 5000 євро для підприємців Южного регіону
В рамках проекту «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» оголошує набір зацікавлених підприємців до участі у тренінгах з розширення власного бізнесу.

До подання заявок на участь у тренінгах запрошуються особи із числа внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає наступним критеріям:

1. Безперервна операційна діяльність протягом останніх двох років;
  2. 100% право власності на бізнес у заявника;
  3. Фізичне розташування в орендованому / власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року, що має бути підтверджено відповідним договором оренди або актом на право власності на приміщення;
  4. Категорії бізнесів: виробництво, сільське господарство, послуги (не включаючи послуги роздрібної та гуртової торгівлі);
  5. Кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше шести; трудові угоди мають бути заключенні не менш ніж за шість місяців до подання заявки на участь у програмі;
  6. Річний валових дохід не менше ніж 1 500 000 гривень, що має бути підтверджено у податковій декларації за 2017 рік.

Розмір грантової допомоги у вигляді профільного обладнання у разі успішного захисту бізнес-планів – до 5 000 Евро.

В рамках програми допускається участь осіб, які стали бенефіціарами проектів МОМ не менш ніж за 24 місяці до подання заявки на участь у цій програмі.

Передбачається, що тренінги будуть проходити за регіональним принципом (по одному тренінгу у Західному, Центральному, Південному та Східному регіонах України).

Прийом заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Наголошуємо, що відбір відбувається на конкурсній основі – подання заявки не гарантує, що ви станете учасником тренінгу. Відібраним учасникам програми зателефонують співробітники МОМ або Карітас Одеса УГКЦ. Відібраним кандидатам повідомлять місце та точну дату проведення тренінгу.

Для заповнення анкети учасника потрібно заповнити анкету учасника зі співробітником проекту за адресою: вул.Пантелеймонівська, 88/1, оф 407, попередньо узгодивши час зустрічі за телефоном 095-295-77-31