2018-01-24
Громадське суспільство в нових умовах
Презентація дослідження/ круглий стіл на тему: «Громадське суспільство в нових умовах: виклики, проблеми, перспективи».

Кейс-менеджер проекту «Тривалий економічний підйом для миру» прийняла участь в заході, де відбулась презентація дослідження присвяченого розвитку громадського суспільства, яке проводив Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно із соціологічною службою Центру Разумкова, а також опитування представників громадянського суспільства.
Метою цього опитування було з’ясування самооцінки розвитку громадянського суспільства,  його  впливу на владу, виявлення нагальних викликів і потреб, які стоять перед діяльністю громадських організацій.

Були розглянуті питання:
Чи залучені українці до громадської або волонтерської активності та чи готові ділитись власними коштами? Чи варто громадським діячам йти у політику?
Які форми громадської активності є ефективними, а які ні?
Як боротися з корупцією?

Ці дослідження і опитування презентували:
Ірина Берешкіна – директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва;
Євген Бистрицький – завідувач відділу філософії культури, етики і естетики Інституту філософії НАН України; Виконавчий директор Міжнародний фонд "Відродження" (1998-2017р.)

24.01.2018, в Іmpact Hud Odessa