2018-08-07
Круглий стіл
14 серпня відбудеться круглий стіл з питань організації роботи проекту БФ «КАРІТАС ОДЕСА УГКЦ» «Підтримка самозабезпечення та засобів існування для біженців та шукачів притулку в Україні», що реалізовується Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» за фінансової підтримки Агентства ООН у справах біженців (UNHCR)

В будівлі Impact Hub Odessa, 2-й поверх, за адресою: вул. Грецька 1-А
14 серпня об 11.00.

Проект спрямований на покращення самозабезпеченості і засобів існування біженців та шукачів притулку, що проживають в Україні, шляхом розвитку навичок і компетенцій, необхідних для працевлаштування, підприємництва, соціальної та міжкультурної інтеграції і сприяння їх активній участі в житті місцевих спільнот та на ринку праці.

Цілі Круглого столу:
  • Презентація проекту «Підтримка самозабезпечення та засобів існування для біженців та шукачів притулку в Україні».
  • Виявлення проблемних питань стосовно соціально-економічного становища біженців та шукачів притулку, а також з’ясування потреб місцевих органів влади та громадських організацій у залученні міжнародного досвіду, експертизи, проведенні навчальних та інших заходів з питань організації роботи із вказаною цільовою аудиторією.
  • Пошук шляхів подолання виявлених проблем з урахуванням досвіду учасників зустрічі.
  • Налагодження професійних партнерських відносин між представниками організацій-стейкхолдерів.

Учасники: представники управлінь та департаментів соціального захисту населення, представники Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області, представники регіональних та міських центрів зайнятості, представники регіональних управлінь ДСНС, відповідальні за роботу координаційних штабів, представники громадських організацій, представники УВКБ ООН.