2018-10-04
Майстер-клас "Як скласти бізнес-план"
Чи знаєте Ви, чому лише 20% щойно відкритих бізнесів продовжують працювати після першого року? А поріг 3-х років переступають близько 10% бізнесменів?

Великий відсоток start-up і молодих підприємців, загоряються ідеєю, кидаються в бій, беруть фінансування, і запускають бізнес БЕЗ аналізу ринку, планування, і найстрашніше, без фінансової моделі. Далі, діючі підприємці стикаються з конкуренцією, беруть кредити на купівлю нового обладнання або відкриття ще однієї торгової точки (філії) на основі «своїх відчуттів» або тому що «у конкурента так». І, як ви думаєте, до чого призводять такі дії?

Старт і розширення бізнесу - відповідальні заходи, до яких потрібно ретельно підготуватися.

На майстер-класі ми розглянемо основні проблеми та відповімо на багато питань, з якими стикаються бізнесмени при плануванні:
►чому підприємцю важливо брати участь в бізнесплануванні або взагалі складати бізнес-план самому;
► з яких розділів повинна складатися професійний бізнес-план;
► в якій послідовності краще подати інформацію;
► як оформити документ для зустрічі з інвестором або партнером.

На майстер-класі Ви отримаєте шаблон бізнес-плану і діючі лайфхаки для успішного планування запуску і розвитку вашого бізнесу.

Приходьте 4.10.2018 18:30-21: 00
за адресою: вул.Пантелеймонівська, 88/1, оф.407
Обов'язкова попередня реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/gW1d06KQx6dB8D183

Майстер-клас проводиться в рамках проекту "ТЕПМ", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.