2019-07-03
Набір
   Друзі! Знайомі! Друзі друзів та знайомі знайомих!Тобто, усі) БФ «Карітас Одеса УГКЦ» розпочинає набір на нове півріччя до проекту «Національна мережа центрів для дітей та сімей». Запрошуються сім’ї з дітьми шкільного віку (від 6 до 17 років). Цільова група нашого проекту – це сім’ї у складних життєвих обставинах: - Діти та підлітки (віком від 6 до 17 років) у складних життєвих та психологічних обставинах. - Вимушені переселенці із зони конфлікту (Донецька, Луганська обл. та Крим). - Багатодітні сім’ї. - Сім’ї учасників АТО. - Сім'ї у складних життєвих обставинах, сім’ї зі слабкими функціями, соціально дезорієнтовані, сім’ї в кризовій ситуації (хвороби, травми, крайнє зубожіння, відсутність житла, відсутність роботи і регулярного доходу, насильство і жорстоке поводження в сім'ї тощо) У нашому центрі будуть надаватися наступні послуги: для батьків: -індивідуальне та групове консультування батьків; -психологічні групи самодопомоги; -заняття із Zumba; -творчі майстер-класи; для дітей: -допомога в підготовці домашнього завдання; -пізнавальні заходи: розвиваючі ігри, квести, вікторини тощо; -відвідування мистецьких заходів; -творчі заняття, хендмейди; -кінотренінги; -тренінги з основ здоров'я, особистої гігієни та самообслуговування; -заняття з підготовки до ЗНО з української мови та літератури; -кулінарні майстер-класи. Ми знаходимося за адресою: пров.Лермонтовський, 13 (вхід з вул.Леонтовича поруч з Музеєм сучасного мистецтва) Тел. +380503370074; +38095 320 77 64; +38093 997 34 79