2019-07-01
Підлітковий вік, 01.07.2019
"Відчепіться від мене всі," - каже підліток і закриває за собою двері.
В дитинство двері закриті, в доросле життя - ще не відкриті. З тілом відбуваються незрозумілі зміни, гормони зашкалюють. Багато змішаних почуттів, які самому неможливо диференціювати, багато агресії і заперечення чужого досвіду і порад. Все це проживає підліток. Інша назва цього віку - "важкий" - початок емоційного відділення від батьків.
Як витримувати все це, залишаючись старшим другом і авторитетом для підлітка в цей важливий період життя, аби не заблокувати його невгамовну життєву енергію? Адже еволюцію в світі роблять підлітки.

Про відповідальність батьків та важкий підлітковий вік будемо говорити на майстер-класі. Усіх охочих запрошуємо приєднатись. Група формується з невеликою кількістю учасників - до 12 осіб, віком старше 18 років.

Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://forms.gle/XxYD17VxHCrs4PTp9

Час та місце проведення: 1 липня 2019р., 18:00-21:00
за адресою: пров. Лермонтовський, 13 / вхід з боку Леонтовича (колишня Бєлінського)

Майстер-клас проводить Марина Равчеева - дипломований психолог-консультант, сертифікований психотерапевт (2 ступінь) і сертифікований супервізор (3 ступінь) в гештальт підході.

Захід організовано в рамках проекту "Зміцнення соціальної згуртованості" Благодійного фонду Caritas Odessa UGCC