2017-11-04
Шосте заняття програми Прискорення, Одеса-2017
Де шукати кошти для впровадження ідей? Які існують джерела фінансування бізнесу?

Забезпечення бізнесу необхідними фінансами є одним з найбільш складних вимог підприємця. Саме такий навчальний курс проходять учасники програми Прискорення (акселерації) в Одесі. Курс має на меті надати учасникам повне уявлення про те, які джерела фінансування доступні для бізнесу на різних етапах його розвитку, їх переваги та недоліки, а також ключові аспекти, які слід звернути увагу при виборі джерела фінансування свого бізнесу.

Курс проводить Людмила Крижановська - менеджер грантових програм Львівської бізнес-школи, бакалавр соціальної педагогіки УКУ, магіст соціальної роботи НУ “Києво-Могилянська Академія” та політології Папського університету ім. Т.Аквінського. Вже протягом п’яти років, Людмила залучена до роботи громадського сектору у Львові та регіонах. Зокрема роботи Львівської освітньої фундацій в проектах на Сході України. Має досвід залучення грантових коштів та адміністрування міжнародних і локальних проектів. Викладає дисципліни пов’язані із розвитком громади та фандрейзингом. Стажувалася в громадському секторів в Польщі (Карітас Гданська та Варшави), Італії (Дон Калабрія, Рим), Грузії.