2019-09-06
Тренінг "Гендерні стандарти сучасного бізнесу", 6.09.2019
Планування та здійснення успішної бізнес активності за сучасних умов потребує й гендерної грамотності. Бізнес має нові виклики у вигляді необхідності бути гендерно чутливим, тому цей тренінг буде присвячений розвитку гендерних компетенцій учасників підприємницької діяльності та формуванню світоглядного підґрунтя для створення гендерно чутливих послуг та продуктів.

На занятті розкриємо такі питання:
1) гендерний мейнстрімінг або як впливають гендерні дослідження на сучасні економіку та бізнес;
2) які були сформовані основні ідеї маскулизму та феминизму щодо гендерної рівності в економічних стосунках;
3) яким є гендерний вимір підприємницької діяльності;
4) чим є гендерна економіка;
5) як гендерна політика впливає на бізнес.

Потренуємось у створенні моделі гендерного бюджетування та попрацюємо над подоланням гендерних стереотипів у бізнесі, вивчимо критерії гендерного аудиту.

Тренінг проводить Олена Никитченко - тренер з оптимізації мислення та мотивації, соціолог, кандидат філософських наук, викладач етики та філософії в Одеський національний політехнічний університет.

Час та місце проведення:
06.09.2019р з 18:00 до 20:00
вул.Пантелеймонівська, 88/1, оф.401
Обов'язкова попередня реєстрація: https://forms.gle/ToBRZofF8cc2Q5QG9

Захід організовано в рамках проекту "ТЕПМ", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich.