2019-09-13
Тренінг "Основи дизайну презентацій в PowerPoint", 13.09.2019
Сьогодні прийнято вважати, що презентації, зроблені в PowerPoint, - це примітивно і без смаку. Звичайно, є багато вдалих прикладів, що спростовують це, але в цілому, твердження цілком справедливе. Таким його роблять дві великі омани:
  • PowerPoint занадто простий, щоб робити круті слайди;
  • треба закінчити курси дизайну, щоб робити стильні презентації.

По-перше, PowerPoint набагато складніше, ніж здається. Його функціонал настільки великий, що дозволяє відмовитися від цілого ряду дизайнерських програм.
По-друге, не потрібні вам ніякі курси. Досить знати, на чому будується дизайн презентацій і якими законами він живе.

Приходьте на майстер-клас «Основи дизайну презентацій в PowerPoint», де ви дізнаєтеся:
  • Коротко про дизайн навколо нас.
  • Як можна використовувати презентацію: основні способи.
  • Три кити, на яких стоїть успішна презентація: текст, колір, зображення (детально про кожен, на реальних кейсах).
  • Композиція: об'єднання тексту, кольору і картинок (ресурси, які прискорять процес).
  • Резюме, talk time, відповіді на питання.
  • Вас чекають корисні поради, які змінять ваші презентації.

Спікер: Андрій Летницький - понад чотирьох років в сфері презентацій, автор «PreZENtation» одного з найактивніших блогів про презентації в Україні, співорганізатор TEDxKyiv, лектор і консультант міжнародного співтовариства вчених і популяризаторів науки «15х4», випускник «Школы Красноречия» і курсу «Искусство сторителлинга» від Pixar Animation Studios (на платформі KHANACADEMY).

Дата і час: 13 вересня 2019 р., 19:00-21:00
Місце проведення: м.Одеса, вул. Пантелеймонівська, 88/1, оф. №407
Обов'язкова попередня реєстрація: https://forms.gle/a9zFTWDFruyQBXFU6

Захід проводиться в рамках проекту "ТЕПМ", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich