2019-07-08
У пошуку своїх бажань, 08.07.2019
Кожен з нас чогось хоче, іноді бажає усіма фібрами своєї душі. З дитинства ми чуємо казки, в яких персонажі загадують свої бажання різним чарівним тваринам, істотам і предметам. Так що ж це таке наші бажання? І чому іноді отримавши щось, до чого ми прагнули, ми не відчуваємо радість?

Про це та інше ми будемо говорити на майстер-класі "У пошуку своїх бажань". Маємо на меті допомогти учасникам зробити хай не велику, але переоцінку цінностей, показати те, на що витрачається життєва енергія, та те, як направити її в ті місця або до тих людей, які в даний період життя приносили б людині більше задоволення і користі.

Усіх охочих запрошуємо приєднатись до безкоштовного заняття.
Група формується з невеликою кількістю учасників - до 12 осіб, віком старше 18 років.
Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://forms.gle/JEgMVhaDUtHHR3AG6

Час та місце проведення: 8 липня 2019р, 18:00-21:00
за адресою: пров. Лермонтовський, 13 / вхід з боку Леонтовича (колишня Бєлінського)

Майстер-клас проводить Марина Равчеева - дипломований психолог-консультант, сертифікований психотерапевт (2 ступінь) і сертифікований супервізор (3 ступінь) в гештальт підході.

Захід організовано в рамках проекту "Зміцнення соціальної згуртованості" Благодійного фонду Caritas Odessa UGCC