2019-12-20
Українська мова. Удосконалюймося разом!
У вас є гостра потреба або поклик душі засвоїти українську мову? Ви впевнено говорите українською чи робите перші кроки на шляху опанування державної мови? Виникають труднощі під час ділового листування чи оформлення документації? Важко розібратись, яке саме слово чи словосполучення доречне в офіційно-діловому спілкуванні? Чекаємо на лекції. Цього разу "під прицілом":
* декілька слів про новий правопис (для "новачків" на наших лекціях);
* поширені кальки та як їх позбутися;
* способи заміни активних дієприкметників на -уч-, -юч-, а також типові помилки наголошування та слововживання.
*Попрактикуємось у правильній вимові та слововживанні тощо.
Вікторія Проскурня, філологиня, коректорка з 15-річним досвідом, авторка та ведуча циклу лекцій для загалу "Українська. Удосконалюймося разом!"

Чекаємо вас 20 грудня о 18:00 за адресою: м.Одеса, вул. Пантелеймонівська, 88/1, оф.407

Тренінг безкоштовний. Кількість місць обмежена, реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/TZfkBRa6pLJEyKWU7

Захід організовано в рамках проекту "Тривалий економічний підйом для миру", що реалізується Благодійним фондом Caritas Odesa UGCC за підтримки Austrian Development Agency. Партнери проекту Caritas Ukraine i Caritas Österreich