2018-07-30
Випускний Бізнес-Інкубатора Одеса 2.0
30 липня 2018 року о 19:00 в Impact Hub Odesa відбудеться прес-конференція та випускний вечір щодо оголошення імен тих, хто став переможцем «Бізнес-інкубатора Одеса 2.0» і отримає фінансовий грант 30000 гривень від проекту «Тривалий економічний підйом для миру» («ТЕПМ») Благодійного фонду Caritas Odesa UGCC для втілення своїх бізнес-мрій.

Бізнес-інкубатор тривав 5 тижнів, протягом якого 77 осіб отримували такі необхідні знання майбутнього підприємця. Фінальним етапом навчання став захист учасниками своїх бізнес-проектів перед незалежною комісією.
На випускному вечорі кожний учасник отримає сертифікат про проходження бізнес-інубатора. Протягом наступних 6 місяців Caritas Odesa UGCC надаватиме консультації та допомогу випускникам з будь-яких питань підприємництва, в тому числі правових і бухгалтерських, з маркетингу і менеджменту.
Бізнес-інкубатор проходить в рамках проекту «Тривалий економічний підйом для миру», який реалізується Caritas Odesa UGCC при підтримці Austrian Development Cooperation. Партнери проекту Міжнародний благодійний фонд Caritas Ukraine та Caritas Österreich.

На заході Ви:
 дізнаєтесь які проекти будуть підтримані фінансовими грантами;
 поспілкуватися з переможцями та учасниками Бізнес-інкубатора;
 почуєте коментарі від організаторів - Caritas Odesa UGCC;
 дізнаєтесь які критерії відбору заявок до проекту та коли почнеться новий бізнес-інкубатор для майбутніх підприємців;
 дізнаєтесь які ще є програми підтримки діючого бізнесу від Caritas Odesa UGCC.

Про це детальніше розкажуть:
Василь Колодчин – директор Благодійного фонду Caritas Odesa UGCC;
Валентина Бутковська - національний координатор проекту «ТЕПМ» Благодійного фонду Caritas Odesa UGCC;
Володимир Філіппов - лайвлі-худ менеджер проекту «ТЕПМ» Благодійного фонду Caritas Odesa UGCC.

Дата та час заходу: 30 липня, 19:00-21:00
Місце проведення: вул. Грецька, 1а, Impact Hub Odesa, зал Амстердам (2-й поверх).