2017-12-05
Ярмарок нових перспектив, 5.12.2017
05 грудня 2017р. з 10.00 до 16.00 в приміщені Impact Hub Odessa на 3му поверсі відбудеться #Job_fair, під назвою Ярмарок "Нових Перспектив". Захід організовано Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC за підтримки міжнародного Благодійного фонду Caritas Ukraine та міжнародної гуманітарної організації Catholic Relief Services.
Традиційно ярмарок вакансій створений для тих, хто бажає визначитися з майбутньою роботою і хоче працевлаштуватися. Компанії-роботодавці можуть знайти собі гідних фахівців, шукачі роботи - більше дізнатися про актуальні вакансії в провідних компаніях і отримати можливість працевлаштування.

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В ЗАХОДІ:
*** Роботодавців, які мають вакансії та надають можливості працевлаштування.
*** Організації та ФОП, які зацікавленні у створенні нових робочих місць на базі діючого підприємства.
Приходьте з готовими вакансіями і беріть участь у грантовій програмі! Реєстрація роботодавців на ярмарок вакансій за посиланням:
*** Місцеве населення, ВПО, учасники АТО, які хотіли би отримати допомогу в працевлаштуванні. Приходьте з готовим резюме!

ВАС ЧЕКАЮТЬ:
*** Близько 40 провідних одеських компаній;
*** Безкоштовні майстер-класи, тренінги, інформаційні повідомлення, семінари на теми працевлаштування і підприємництва (дивіться програму нижче);
*** Спілкування тет-а-тет з HR-менеджерами;
*** Окремий сектор, де можна отримати консультацію психолога і фахівців з профорієнтації;
*** Можливість влаштуватися на роботу безпосередньо під час заходу!

ДОПОМОЖЕМО КОЖНОМУ ЗНАЙТИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ ЩАСТЯ!

Телефони для довідок:
095-295-77-30, 095-295-77-31, 095-295-77-32