2017-11-23
Ярмарок вакансій, 23.11.2017
23 листопада 21017року в Одеському міському центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій.

Ярмарки вакансій поєднують роботодавців, готових запропонувати вакансії та громадян, які шукають роботу або бажають змінити її.

Захід відвідали представники підприємств міста Одеси: КП «ТМО» Одеська дирекція ПАТ «Укрпошта», КП «Міськзелентрест» КП «Одесміськелектротранс», КП «СМЕП», ПП «Компанія «Софторг», Філія Одеське обласне управління АТ «Ощадбанк», Головне територіальне управління юстиції в Одеській області, представники пенітенціарної служби, Одеської залізниці, Одеського прикордонного загону та інші. Вони запропонували більше 300 різноманітних вакансій.

Відвідувачі, серед яких було більше 250 шукачів роботи мали змогу ознайомитися з вимогами роботодавців та умовами праці, із запропонованими актуальними вакансіями промислової галузі, фінансового і страхового сектора, сфери послуг і економіки, менеджменту, торгівлі, державної служби.

Кожний з шукачів роботи мав можливість ознайомитись з базою вакансій, отримати інформаційні та консультаційні послуги, направлення на працевлаштування, а в разі відсутності підходящої роботи – отримати інформацію щодо можливості набути нову актуальну професію, або перенавчання чи підвищення кваліфікації в Одеському центрі професійно-технічної освіти. 133 шукачів роботи отримали запрошення на співбесіду до керівників підприємств.

Ярмарки вакансій – засіб активного пошуку роботи, який сприяє скорішому легальному працевлаштуванню. Необхідно використовувати усі засоби пошуку роботи і вона неодмінно з’явиться.