2018-05-12
Ярмарок вакансій "Хвиля успіху" в Білгороді-Дністровському
Напередодні курортного сезону до нас надходить багато запитів від баз відпочинку, кав’ярень та розважальних центрів на вакансії сезонної роботи: адміністратори, офіціанти, продавці, баристо, покоївки, інші. У зв’язку з цим ми організовуємо заходи з працевлаштування, такі як Ярмарки вакансій та Дні Кар’єри.

12 травня 2018 року ми проводимо Ярмарок вакансій у парку Перемоги м.Білгорода-Дністровського. Запрошуємо всіх, хто шукає роботу чи підробіток на літній сезон.

На Ярмарку буде можливість поспілкуватися з реальними роботодавцями та пройти співбесіду, дізнатися про можливості відкриття та розширення бізнесу за допомогою послуг проекту «ТЕПМ» від Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ»: бізнес-навчання та фінансові гранти 30 000 грн та 80 000 грн для розвитку підприємництва в Білгороді-Дністровському.

Також на Ярмарку вакансій буде діяти розважальний центр для дітей, на якому будуть проходити заняття з латиноамериканського танцю ZUMBA, малювання пальчиковими красками та настільної гри «Дженга».
Чекаємо Вас з усією сім'єю))

Ярмарок організує проект "Тривалий економічний підйом для миру" Благодійного фонду "Карітас Одеса УГКЦ".
ТЕПМ створений допомогти працевлаштуватися, розпочати або розширити власний бізнес.

Проект "Тривалий економічний підйом для миру" діє завдяки фінансовій підтримці Austrian Development Agency реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC. Партнери проекту Caritas Ukraine та Caritas Österreich.