2018-04-12
Ярмарок вакансій в Ізмаїлі
Сьогодні, 12 квітня, в Ізмаїльському університеті, на базі СОУП Ізмаїл відбувся Ярмарок Вакансій. Організатором даного заходу виступив Ізмаїльський міськрайонний центр зайнятості.

На ярмарку були представлені 16 підприємств Ізмаїла і регіону: 7 з області, 6 з міста і 2 приватних підприємця. Основні вакансії - водії, інженери, покоївки, офіціанти, кухарі, касири та адміністратори. Співробітники "Тривалого економічного підйому для миру" представили послуги, які надає проект, поспілкувалися з роботодавцями та шукачами роботи.

Шукачі роботи були в основному з числа молоді: вибирати собі роботу прийшло близько 100 осіб. Крім консультацій по працевлаштуванню, учасники також змогли отримати делатьную інформацію про майбутнє місце роботи.
Проект "Тривалий економічний підйом для миру" створений допомогти переселенцям і місцевим мешканцям Одеси і області знайти роботу, відкрити або розширити власний бізнес.

Проект ТЕПМ / Caritas Odessa UGCC діє завдяки фінансовій підтримці Austrian Development Agency реалізується Благодійним фондом Caritas Odessa UGCC. Партнери проекту Caritas Ukraine та Caritas Österreich.