Шукачам роботи

Послуги кейс-менеджменту для безробітних шукачів роботи
Кейс-менеджмент з зайнятості – це комплексна стратегія втручання в процес працевлаштування, розроблена для того, щоб мотивувати безробітних людей зайнятися роботою, допомогти в працевлаштуванні та надати після працевлаштування підтримку під час інтеграції в трудовий колектив.

У цьому проекті кейс-менеджмент націлений на шукачів роботи, що на даний момент безробітні, та надає їм підібрані індивідуально послуги для покращення їх працездатності та встановлює зв'язок з вакансіями для працевлаштування. Для визначення бенефіціарів будуть застосовуватися критерії відбору, що базуються на вразливості.

Надання рекомендацій та підтримки клієнтам, котрі шукають можливості працевлаштування, шляхом використання стандартизованих процедур кейс-менеджменту для кожної окремої справи (початково отримана інформація, оцінка, план підтримки, моніторинг, перевірка процесу, турбота після проекту).

Досвідчені кейс-менеджери призначаються на кожну локацію. Індивідуальні консультаційні послуги надаються безробітним місцевим та переміщеним шукачам роботи в цільових містах. Менеджери по роботі з клієнтами наддадуть індивідуальний підхід протягом місяця із кожним обраним бенефіціаром. Спектр послуг може бути описаний наступним чином:

• Отримання первинної інформації чи аналіз резюме та характеристик кожної людини;
• розподіл їх сильних та слабких сторін;
• Підтримка у плануванні пошуку роботи;
• Створення резюме;
• Удавані співбесіди.