Догляд та підтримка ВІЛ-інфікованих

Догляд та підтримка ВІЛ-інфікованих та вражених епідемією дітей та підлітків.

Цільова група:

• Діти з невстановленим статусом, народжені ВІЛ-інфікованими матерями до 18 місяців,
  • Діти з встановленим статусом ВІЛ-інфекції,
  • Діти, яких торкнулася епідемія ВІЛ/ СНІДу;
  • Батьки та опікуни дітей, близьке оточення

Послуги, які надаються дітям до 18 місяців  та їх матерям:

• патронаж на дому, соціально-консультативна допомога та психологічна підтримка,

• транспортні послуги та супровід соціального працівника в медичні установи з метою діагностики дитини,

• лобіювання інтересів матерів в різних інстанціях, сприяння в отриманні мамою дитячого харчування з обласного / міського центру СНІДу та дитячої поліклініки,

• допомога в оформленні документів (збір та подання відповідного пакета документів для отримання соціальних виплат),

• здійснення контролю за своєчасним отриманням профілактичного курсу після пологів,

• забезпечення контролю ранньої діагностики ПЛР (нагадування, контроль, мотиваційне консультування),

• благодійна допомогу у вигляді продуктових наборів, дитячих сумішей (замінників грудного молока) і підгузків, медикаментів за рецептами лікарів.

Послуги, які надаються дітям в Центрі дитячого розвитку:

• консультування психолога,

•  індивідуальні заняття з педагогом (підготовка дітей дошкільного віку до школи,  логопедичні заняття,  додаткові заняття зі школярами за шкільною програмою),

• творчі розвиваючі групові заняття з педагогом (малювання,  ліплення, квіллінг, аплікація, робота з тістом),

• заняття з педагогом  німецької та англійської мов  ( індивідуальні та групові),

• дитячі   свята, заходи дозвілля,

• благодійна допомога у вигляді продуктових наборів, і засобів гігієни, медикаментів за рецептами лікарів,

Літні оздоровчі табори в Карпатах.

Послуги, які надаються батькам