Психологічна підтримка
Проект "Зміцнення соціальної згуртованості" надає різні види психосоціальної підтримки з подолання напруженості в спілкуванні між місцевими мешканцями і людьми, які переїхали в Одесу нещодавно. Співробітники проекту допомагають особам і групам ефективно взаємодіяти та вирішувати труднощі/проблеми, проводячи такі заходи як:

- мала терапевтична група - це місце, де в безпечній та довірливій атмосфері кожен учасник може отримати підтримку, прояснити свою сформовану життєву ситуацію, в якій важко розібратися самому. Така група дає можливість бути доречним і активним, що допомагає легше справлятися з різного роду напруженими і кризовими ситуаціями. В групі людина може розвинути соціалізацію, яка була упущена раніше - в садку і школі.

Щочетверга о 18:00 запрошуємо вас для обговорення того, що вас турбує і з чим хотілося б розібратися. Це розмови від душі до душі. Дотримується конфіденційність!
Група формується з невеликою кількістю учасників - до 10 осіб, віком старше 18 років.
Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/8SAAjdqqjoF7A2nG2
Місце проведення: пров. Лермонтовський, 13 / вхід з боку вул. Леонтовича (колишня Бєлінського)

- тематичні майстер-класи -  заходи, на яких учасники змінюють своє ставлення до конкретних життєвих ситуацій, предметів та відносин з близькими та друзями в комфортну для нього сторону. Дослідити і допомогти побачити щось нове, корисне для себе: те, що буде надавати більше задоволення та радості. Адже змінити не можна себе, іншу людину чи світ навколо - змінити можна тільки ставлення.

Майстер-класи проходять щопонеділка о 18:00 за адресом: пров. Лермонтовський, 13 / вхід з боку вул. Леонтовича (колишня Бєлінського)

- індивідуальні консультації психолога, які безкоштовно можна отримати кожного вівторка, четверга та п’ятниці з 11:00 до 14:00. Дотримується конфіденційність!

Отримати консультацію психолога можна при особистій зустрічі за адресом пров. Лермонтовський, 13 або по телефонам: 050-337-00-75 (76) Консультація триває максимум 1 годину.