Розширення бізнесу
Програма бізнес-акселерації проводиться для діючого бізнесу. Під керівництвом досвідчених тренерів підприємці набувають сучасні знання та навички, вчаться розвивати і масштабувати свій бізнес.

Протягом навчального періоду підприємці навчаються очно. Програма заснована на групових модулях і індивідуальних консультаціях підприємців з питань найбільш ефективної реалізації бізнес-проектів до рівня позначених показників.

Навчально-консультаційні модулі проводяться з питань ведення та розвитку свого бізнесу - як підбирати команду, співробітників, як ставити завдання і домагатися від людей їх виконання, як сформувати продукти, як організовувати і проводити продажу, як укладати угоди, як контролювати і планувати фінанси, як розмовляти і проводити переговори з постачальниками, замовниками, партнерами, як взаємодіяти з конкурентами, як перевіряти ідеї на працездатність і комерційну реалізацію і т.д.

В кінці навчання учасники програми представляють свої нові бізнес-проекти.

Найкращі бізнес-проекти випускників навчальних програм отримають гранти на розвиток існуючого бізнесу - до 80 000 гривень.
Умови отримання грантових коштів:

• Після оголошення результатів переможцю необхідно надати реквізити та банківський рахунок на юридичну особу та надати співробітникам проекту всі відповідні документи;
• Після надання всіх необхідних документів, Переможець надає рахунки на придбання необхідного обладнання (матеріалів або інструментів), які запечуть его роботу;
• У свою чергу співробітник проекту «ТЕПМ», повинен перевірити достовірність рахунків;
• В разі надання переможцем достовірних даних, остаточна сума грантових коштів перераховується на його рахунок, для подальшою закупівлі основних фондів;
• Переможець надає звіти із закупівель, а співробітник проекту здійснює моніторингову діяльність

Заповнити анкету на бізнес-акселерацію.